Top 40 legtöbb szavazattal rendelkező link > Számítógép - wyw.hu

Szponzorált linkek
Hangkártya és audio interfész
http://musicdivision.hu/index.php?cikk=14

Manapság állandó kérdéssé vált, hogy melyik hangkártya a legjobb. A legjobb mihez? PC-hez vagy MAC-hez? Sonar-hoz vagy Cubase-hez? Az, hogy "legjobb" teljesen relatív. Ha az abszolút legjobb kategóriát keresed, keresgélj 1 millió Ft felett. Univerzális célra nem létezik hangkártya. Olyan van, amit több célra használhatunk, de az sem elégíti ki mindenki igényeit.

Hangkártya és audio interfész
Laptoptáskabolt
http://www.laptoptaskabolt.hu/

Notebook táska ár, notebook táskák, Laptop táskák ...

Laptoptáskabolt
Számítógépes tanácsadás, oktatás, helpdesk
http://www.web4get.com/main/tanacsadas

Többéves szakmai tapasztalat mellett vállaljuk a mindennapos számítógépes gondok gyors elhárítását. Ezen belül a következőket.

Számítógépes tanácsadás, oktatás, helpdesk
QLR - Számítástechnika
http://qlr.hu/

QLR - Számítástechnika - PC bontó - használt számítógép eladó ...

QLR - Számítástechnika
Ha nyomtatni kell
http://www.printink.hu/?gclid=CLK_iOaqnJYCFQhNtAodVTRa8Q

Elérhetőségek. Újdonságok. Ajándékkupon. Információk. Hasznos tanácsok ...

Ha nyomtatni kell
User's Számítástechnikai szaküzlet
http://www.users.hu/

Cégünk jelenleg számítástechnikai alkatrészek forgalmazásával foglalkozik legfőképpen. Ezen tevékenységet a vevőink által már jól ismert USER'S számítástechnikai üzletekben bonyolítjuk. Az Ferenc Körúton található üzletünk volt az első állomása azon útnak, melyet a nem igazán könnyű magyar számítástechnikai piacon járunk.

User's Számítástechnikai szaküzlet
CORG Computer Kft.
http://www.corg.hu/

A céget 1995-ben alapították. A kezdetektõl az elsodleges cél az volt, hogy professzionális megoldásokat szállítson a számítógép alapú kép- és hangtechnika területén jelentkezõ igényekre.

CORG Computer Kft.
Computer Plus
http://www.computerplus.hu/

Minden munkát, a legapróbbat is a legjobb tudásunk szerint lelkiismeretesen elvégzünk.

Computer Plus
Levion
http://www.levion.hu/

Kezdhetném így mivel boltunk nyitása után pár nappal minden második potenciálisnak tűnő ügyfelünk mosógép alkatrészt szeretett volna tőlünk vásárolni. Pár nappal később kiderült, hogy két sarokra tőlünk van egy mosógép szerviz. Na ennyit a kezdeti nehézségekről mivel 2002 december elmúlt, igen ekkor nyitottunk. Mára már talán mondhatni belejöttünk és össze tudtuk hangolni egyedi vásárlók és a sok időt igénylő céges partnerek rugalmas kiszolgálását.

Levion
PC Trade Számítástechnika
http://www.pc-trade.hu/

Számítógépek, alkatrészek notebookok nagy választékban! E-bolban történő vásárlás esetén, ingyenes kiszállítás! Folyamatos akciók, ajándék termékek.

PC Trade Számítástechnika
PC javítás
http://www.graficomp.hu/

Számítógép javítás PC szervíz Számítógép szerelés háznál PC DOKI ...

PC javítás
PcVilág.hu :: Számítógép szerviz a helyszínen!
http://www.pcvilag.hu

Elege van abból, hogy probléma esetén számítógépét minden alkalommal szervizbe kell vinnie? Megbízható szakemberünk az Ön irodájában, vagy otthonában kényelmesen a helyszínen javítja meg számítógépét. Hívjon minket és egyeztessen egy Önnek megfelelő időpontot az elérhetőségeink egyikén, vagy jelentse be a hibát weboldalunkon keresztül és visszahívjuk Önt!

PcVilág.hu :: Számítógép szerviz a helyszínen!
Ubuntu indításának gyorsítása
http://zotya85.blogspot.com/2008/07/ubuntu-indtsnak-gyorstsa.html

Gyengébb számítógépek esetén szükség lehet az operációs rendszer gyorsítására, ha már a hardverből kifacsartunk mindent. Erre a esetre is van néhány trükk az Ubuntuban, melyből most ismertetnék is egyet.

Ubuntu indításának gyorsítása
Marker Kft - Toner, Patron, Nyomtató
http://marker.hu/

Októberben is minden megvásárolt terméket érték és mérethatártól függetlenül.

Marker Kft - Toner, Patron, Nyomtató
Nyomtató és fénymásológép kellékanyag - Hatico Kft.
http://bolthely.hu/hatico/

Nyomtató- és fénymásológép kellékanyagok, tintapatronok, lézerkazetták 100% cseregaranciával! Fekete és színes lézerkazetta, valamint töltőpor forgalmazása. Használt kellékanyagait becseréljük után gyártottra. Kedvező áron vállaljuk kiürült tintapatronja és lézerkazettája megtöltését illetve felújítását! Kérjen árajánlatot, pontos típus megadásával!

Nyomtató és fénymásológép kellékanyag - Hatico Kft.
0-24 Számítógép javítás otthonában a legolcsóbban. A+A Rendszerház
http://szamitogep-javitas.eu/szamitogep-pc-javitas-szerviz-otthonaban

Laptopok, asztali számítógépek, számítógépes rendszerek hardveres és szoftveres javítása otthonában hétvégén is, nagyon kedvező áron. Telepítés, vírus féreg és kémprogramirtás, átépítés - bővítés, "lelassulás" jelenség megszüntetése, hardver és rejtett hibák felderítése elhárítása, adatmentés teljesen összeomlott rendszerről, memóriakártyáról, pendriveról, okos telefonról, internet email beállítás, egyedi gépösszeállítás.Hálózat építés, internet megosztás, a kicsitől egészen a nagyig.Laptopok csatlakozóinak, billentyűzeteinek, zsanérjainak, burkolati elemeinek, kijelzőinek, optikai és merevlemezeinek, cseréje, inverterek, alaplapok és akkumulátorok javítása, alkatrészek beszerzése.További info: http://szamitogep-javitas.euTel: 06 / 70 574 33 40

0-24 Számítógép javítás otthonában a legolcsóbban. A+A Rendszerház
Használt PC
http://www.hasznaltpc.hu/

Ahol kiváló minőségű és kedvező árú minőségi használt számítógép mellett márkás használt laptop ugyanúgy megtalálható lesz a kínálatban mint a használt notebook!

Használt PC
NeumannJános élete
http://djp.tvn.hu/HTM/Info/HunInfo/Neumann.htm

Neumann János (teljes nevén margittai Neumann János Lajos) a XX. századi egyetemes matematika (egyik) legnagyobb alakja, aki több tudományterületen is kimagasló eredményeket ért el.

NeumannJános élete
Használt számítógép, alkatrész, tartozék hirdetések - Ingyen Bazár
http://www.ingyenbazar.hu/index.php?option=com_adsmanager&page=search&catid=26

Használt számítógép, alkatrész, tartozék hirdetések. Ingyenes apróhirdetések feladása.

Használt számítógép, alkatrész, tartozék hirdetések - Ingyen Bazár
Mesterséges élet: darwini programozás
http://hirek.prim.hu/cikk/11835

Neumann János, a számítógép feltalálója, aki kétségkívül a huszadik század legrangosabb elméi közé tartozott, az 1950-es évek elején azt a kérdést tette fel, hogy létrehozható-e olyan számítógép, amely szaporodni (!) képes, azaz a természet analógiájára saját magáról másolatot tud létrehozni.

Mesterséges élet: darwini programozás
Sergio's használt pc shop
http://prohardver.hu/apro/sergio_s_hasznalt_pc_shop_compaq_usdt_nec_ibm_dell ...

Sergio's használt pc shop (compaq, ibm, dell, hp, fs) újdonságok, kellemes árak. ..10.02! - Hardver, Mini PC ...

Sergio's használt pc shop
Monitor tesztábrák
http://www.optika.hu/manager.asp?page=http://optika.hu/magazin/monitor/kezd.htm

Ezek a tesztek nem a monitorok gyári, vagy szerviz beállító tesztjei. Nem szabványos monitortesztek, hanem a látás szempontjából készítettük ezeket azért, hogy Ön megállapíthassa, monitora, videokártyája megfelelő minőségű-e, illetve jól vannak-e beállítva.

Monitor tesztábrák
Ingyen program letöltés
http://programletoltes.com

Keresel egy programot? Itt biztos megtalálod. Rengeteg teljes verziós, ingyenes program letöltés. Ingyen játék, mp3 zene letöltése!

Ingyen program letöltés
LaptopGuru
https://laptopguru.hu/

Komplex megoldást kínálunk laptop és notebook javításra, 100% garanciával! Valóban létezik ilyen Garancia? A legtöbb ügyfelünk nem akarta elhinni, pedig igaz. Nálunk felkészült, kifejezetten laptopra specializálódott szakemberek veszik kezelésbe a gépedet. Laptopokon belül ami javítható, az nálunk garantáltan megjavul.

LaptopGuru
Számítógép története
http://hu.wikipedia.org/wiki/A_sz%C3%A1m%C3%ADt%C3%B3g%C3%A9p_t%C3%B6rt%C3%A ...

Az első ismert mechanikus számológép, az abakusz, kb. 5000 éves. Eszközöket egyébként kb. 300 000 éve használ az emberiség, míg a számfogalmat vélhetően körülbelül 30 000 éve ismeri.

Számítógép története
Számítógép – emberekbõl
http://www.kfki.hu/chemonet/hun/teazo/uj/emberi.html

Az emberi számítógépek története a Halley üstökössel kezdõdik. Edmund Halley, Newton Principiájának kiadója és a differenciálszámítás lelkes híve, kutatásai során megoldhatatlan problémák elõ került. Amikor ki akarta számítani annak az üstökösnek a pályáját, amelyet késõbb róla neveztek el, rájött, hogy a pályát a Nap, a Szaturnusz és a Jupiter kölöcsönhatása befolyásolja. Hosszú éveken át kereste a kölcsönhatás egyszerû matematikai leírását, de végül kudarcot vallott.

Számítógép – emberekbõl
Ingyenes számlázó program
http://10xone.hu/szamlazo-program

Ingyenes számlázó program mely megfelel az összes NAV előírásnak. KATA vállalkozások számára tartalmazza a a törvény által előírt, "kisadózó" feliratot. Számlázó programmal nem csak hagyományos, papír alapú számlát, hanem elektronikus számlát is ki tudsz állítani. A számlák kiállításán felül, lehetőséged van a bevételeid rögzítésére, és a ezáltal a számlák kiegyenlítésére. Egy helyen tudod kezelni az összes partneredet minden szükséges adattal. Számla designer funkció segítségével egyedi megjelenésű számlákat tudsz készíteni, vagy a beépített sablonok közül tudsz választani. A számlázó program örökre ingyenes marad, nem csak a próbahónap alatt, és a folyamatos terméktámogatásért sem kell fizetni. Próbáld most ki a számlázó programot, és ne felejtsd el a használat megkezdése után bejelenteni a NAV-nak, mert akár 500.000 Ft-os büntetést is kaphatsz, ha elfelejted bejelenteni a számlázó programodat.

Ingyenes számlázó program
Notebook webáruház
http://www.macropolis.hu/

Notebookok és laptopok széles választékban: Acer, HP, Fujitsu, Dell és egyéb márkás laptopok forgalmazása!

Notebook webáruház
TOP-ra optimalizált pályázatkezelő szoftver
http://www.proant.hu

Szakembereink azért fejlesztették ki a ProAnt pályázati projektkezelő célszoftvert, hogy az a rendkívül időigényes és hibalehetőségekkel bíró feladatok megoldását hatékonyabbá tegye. A rendszer egységesíti és nagyrészt automatizálja a pályázatkezelés folyamatait, azon belül is különösen a TÁMOP, TIOP, illetve a leendő EFOP, VEKOP és GINOP pályázatokra lett optimalizálva. A rendszer rugalmasan bővíthető akár teljesen egyedi igények szerint is.

TOP-ra optimalizált pályázatkezelő szoftver
Catia 3D tervezőrendszer
http://www.cadterv.hu/hu/dsplm/catia

Cégünk portfoliójának egyik elemét a Dassault Systèmes PLM megoldásainak - így a CATIA tervezőrendszer - forgalmazása jelenti, amely a világ vezető megoldása a terméktervezés és az innováció terén. Másik fő tevékenységünk keretén belül a gépészet különböző területein kínálunk mérnöki szolgáltatásokat. Az általunk használt 3D-s tervezőrendszerek és a több éves tervezői tapasztalat pontos, megbízható munkavégzést biztosít, s elősegíti a problémák feltárását és megoldását már a tervezési fázisban.

Catia 3D tervezőrendszer
Minden, ami számitástechnika!
http://www.firstpc.hu

Minden, ami számitástechnika! Nálunk nagyon olcsón, jó minőségű számítógépet kap 24 órán belűl! Nézzen be weboldalunkra: www.firstpc.hu

Minden, ami számitástechnika!
Egyedi pendrive vásárlás
http://pendrive.digitstore.net/

Rendeljen egyedi pendrive-ot webáruházunk kínálatából! Óriási választékkal és alacsony árakkal várjuk megrendelését. Használja keresőnket és válassza ki a megfelelő kapacitású adathordozót! Ha pendrive vásárláson gondolkodik, akkor a legjobb helyen jár. Rendeljen most!

Egyedi pendrive vásárlás
A könyvtár és a számítógép kialakulásának története
http://www.bibl.u-szeged.hu/inf/szakdoli/2003/pappevi/fej1.htm#tortenet

A könyvtár tulajdonképpen egyidős a civilizációval, a kommunikáció második forradalmával, az írással, együtt születik meg. Egy olyan megőrző intézmény lett, ahol a megszerzett tudást rendszerezve őrzik, és tovább adják az utókornak. Már az ókorban is léteztek könyvtárak (Ninive, Egyiptom, Görögország, Róma), ahol papirusztekercseket, agyagtáblákat gyűjtöttek. Eleinte nehéz volt elválasztani a könyvtárakat a levéltáraktól, de az évek során ez is tisztázódott: a levéltárban a gazdasági és gyakorlatban használt dolgokat gyűjtötték, míg a könyvtárban a legendákat, vallási iratokat és azokat, amelyekre nem volt annyira szükség a mindennapi életben.

A könyvtár és a számítógép kialakulásának története
A gépi intelligencia jövője
http://www.agent.ai/main.php?folderID=167&articleID=900&ctag=articlelist&iid=1

Az MI-kutatás egyik úttörője elképzelhetőnek tartja a gépi tudatosságot, az érzelmekkel bíró masinákat. Ugyanakkor “számos okból, nem hiszem, hogy jelenleg közel lennénk ehhez az állapothoz” – fűzi hozzá egy idei interjúban.

A gépi intelligencia jövője
Billentyűzet - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Billenty%C5%B1zet

A számítógépes billentyűzet vagy egyszerűen billentyűzet (idegen szóval klaviatúra a latin clavisból, angolul computer keyboard) az írógép mintájára kialakított számítógépes beviteli eszköz. A billentyűzet az írott szöveg bevitelére szolgál, valamint befolyásolható vele a számítógép működése. Fizikailag a billentyűzet a főleg négyszög alakú billentyűk, másnéven gombok elrendezéséből áll. A gombokra különböző karakterek és feliratok vannak gravírozva vagy nyomtatva; a legtöbb gomb esetében a gomb minden lenyomása megfelel az adott szimbólum leírásának.

Billentyűzet - Wikipédia
Billentyűzet, egér
http://www.arukereso.hu/billentyuzet-eger-c3111/

Billentyűzetek, egerek több webshop kínálatából egy oldalon képekkel, árakkal. Találd meg a jobbat, olcsóbbat!

Billentyűzet, egér
Játékhoz tervezett billentyűzet
http://prohardver.hu/hir/jatekhoz_tervezett_billentyuzet_es_eger_a_microsoft ...

A SideWinder X6 név is jelzi, hogy a Microsoft elsősorban a játékosokat célozza meg új billentyűzetével, amelynek érdekessége, hogy numerikus blokkja a fő rész jobb és bal oldalára egyaránt csatlakoztatható. A számbillentyűk hagyományos módon is használhatók, a kétféle játék üzemmódba váltva viszont programozható gombokká válnak, melyekhez akár bonyolultabb makrók is hozzárendelhetők.

Játékhoz tervezett billentyűzet
Billentyűzetek
https://www.logitech.com/hu-hu/keyboards

Teljes körű kompatibilitás és hihetetlen teljesítmény a vezeték nélküli billentyűzet és egér feltalálójától ...

Billentyűzetek
3B Network Kft
http://www.3bnetwork.hu

Számítógép hálózatok, telefonalközpontok és hozzá tartózó kiegészítők széles körbe, kis és nagykereskedelmi partnerek részére.

3B Network Kft
Pcmentor - számítógép javítás Budapesten kedvezményes árakkal
http://www.pcmentor.hu

Szolgáltatásaink: Operációs rendszer telepítése, egyedi számítógép összeállítás, vírusirtás, hardver eszközök beszerelése, internet beállítás, vezetékes, és vezeték nélküli hálózat kiépítése, levelező program beállítás, nyomtató telepítés, titkosítás. Budapesten ingyenesen házhoz megyünk.

Pcmentor - számítógép javítás Budapesten kedvezményes árakkal
Hangkártya és audio interfész
http://musicdivision.hu/index.php?cikk=14

Manapság állandó kérdéssé vált, hogy melyik hangkártya a legjobb. A legjobb mihez? PC-hez vagy MAC-hez? Sonar-hoz vagy Cubase-hez? Az, hogy "legjobb" teljesen relatív. Ha az abszolút legjobb kategóriát keresed, keresgélj 1 millió Ft felett. Univerzális célra nem létezik hangkártya. Olyan van, amit több célra használhatunk, de az sem elégíti ki mindenki igényeit.

Hangkártya és audio interfész
Laptoptáskabolt
http://www.laptoptaskabolt.hu/

Notebook táska ár, notebook táskák, Laptop táskák ...

Laptoptáskabolt
Számítógépes tanácsadás, oktatás, helpdesk
http://www.web4get.com/main/tanacsadas

Többéves szakmai tapasztalat mellett vállaljuk a mindennapos számítógépes gondok gyors elhárítását. Ezen belül a következőket.

Számítógépes tanácsadás, oktatás, helpdesk
QLR - Számítástechnika
http://qlr.hu/

QLR - Számítástechnika - PC bontó - használt számítógép eladó ...

QLR - Számítástechnika
Ha nyomtatni kell
http://www.printink.hu/?gclid=CLK_iOaqnJYCFQhNtAodVTRa8Q

Elérhetőségek. Újdonságok. Ajándékkupon. Információk. Hasznos tanácsok ...

Ha nyomtatni kell
User's Számítástechnikai szaküzlet
http://www.users.hu/

Cégünk jelenleg számítástechnikai alkatrészek forgalmazásával foglalkozik legfőképpen. Ezen tevékenységet a vevőink által már jól ismert USER'S számítástechnikai üzletekben bonyolítjuk. Az Ferenc Körúton található üzletünk volt az első állomása azon útnak, melyet a nem igazán könnyű magyar számítástechnikai piacon járunk.

User's Számítástechnikai szaküzlet
CORG Computer Kft.
http://www.corg.hu/

A céget 1995-ben alapították. A kezdetektõl az elsodleges cél az volt, hogy professzionális megoldásokat szállítson a számítógép alapú kép- és hangtechnika területén jelentkezõ igényekre.

CORG Computer Kft.
Computer Plus
http://www.computerplus.hu/

Minden munkát, a legapróbbat is a legjobb tudásunk szerint lelkiismeretesen elvégzünk.

Computer Plus
Levion
http://www.levion.hu/

Kezdhetném így mivel boltunk nyitása után pár nappal minden második potenciálisnak tűnő ügyfelünk mosógép alkatrészt szeretett volna tőlünk vásárolni. Pár nappal később kiderült, hogy két sarokra tőlünk van egy mosógép szerviz. Na ennyit a kezdeti nehézségekről mivel 2002 december elmúlt, igen ekkor nyitottunk. Mára már talán mondhatni belejöttünk és össze tudtuk hangolni egyedi vásárlók és a sok időt igénylő céges partnerek rugalmas kiszolgálását.

Levion
PC Trade Számítástechnika
http://www.pc-trade.hu/

Számítógépek, alkatrészek notebookok nagy választékban! E-bolban történő vásárlás esetén, ingyenes kiszállítás! Folyamatos akciók, ajándék termékek.

PC Trade Számítástechnika
PC javítás
http://www.graficomp.hu/

Számítógép javítás PC szervíz Számítógép szerelés háznál PC DOKI ...

PC javítás
PcVilág.hu :: Számítógép szerviz a helyszínen!
http://www.pcvilag.hu

Elege van abból, hogy probléma esetén számítógépét minden alkalommal szervizbe kell vinnie? Megbízható szakemberünk az Ön irodájában, vagy otthonában kényelmesen a helyszínen javítja meg számítógépét. Hívjon minket és egyeztessen egy Önnek megfelelő időpontot az elérhetőségeink egyikén, vagy jelentse be a hibát weboldalunkon keresztül és visszahívjuk Önt!

PcVilág.hu :: Számítógép szerviz a helyszínen!
Ubuntu indításának gyorsítása
http://zotya85.blogspot.com/2008/07/ubuntu-indtsnak-gyorstsa.html

Gyengébb számítógépek esetén szükség lehet az operációs rendszer gyorsítására, ha már a hardverből kifacsartunk mindent. Erre a esetre is van néhány trükk az Ubuntuban, melyből most ismertetnék is egyet.

Ubuntu indításának gyorsítása
Marker Kft - Toner, Patron, Nyomtató
http://marker.hu/

Októberben is minden megvásárolt terméket érték és mérethatártól függetlenül.

Marker Kft - Toner, Patron, Nyomtató
Nyomtató és fénymásológép kellékanyag - Hatico Kft.
http://bolthely.hu/hatico/

Nyomtató- és fénymásológép kellékanyagok, tintapatronok, lézerkazetták 100% cseregaranciával! Fekete és színes lézerkazetta, valamint töltőpor forgalmazása. Használt kellékanyagait becseréljük után gyártottra. Kedvező áron vállaljuk kiürült tintapatronja és lézerkazettája megtöltését illetve felújítását! Kérjen árajánlatot, pontos típus megadásával!

Nyomtató és fénymásológép kellékanyag - Hatico Kft.
0-24 Számítógép javítás otthonában a legolcsóbban. A+A Rendszerház
http://szamitogep-javitas.eu/szamitogep-pc-javitas-szerviz-otthonaban

Laptopok, asztali számítógépek, számítógépes rendszerek hardveres és szoftveres javítása otthonában hétvégén is, nagyon kedvező áron. Telepítés, vírus féreg és kémprogramirtás, átépítés - bővítés, "lelassulás" jelenség megszüntetése, hardver és rejtett hibák felderítése elhárítása, adatmentés teljesen összeomlott rendszerről, memóriakártyáról, pendriveról, okos telefonról, internet email beállítás, egyedi gépösszeállítás.Hálózat építés, internet megosztás, a kicsitől egészen a nagyig.Laptopok csatlakozóinak, billentyűzeteinek, zsanérjainak, burkolati elemeinek, kijelzőinek, optikai és merevlemezeinek, cseréje, inverterek, alaplapok és akkumulátorok javítása, alkatrészek beszerzése.További info: http://szamitogep-javitas.euTel: 06 / 70 574 33 40

0-24 Számítógép javítás otthonában a legolcsóbban. A+A Rendszerház
Használt PC
http://www.hasznaltpc.hu/

Ahol kiváló minőségű és kedvező árú minőségi használt számítógép mellett márkás használt laptop ugyanúgy megtalálható lesz a kínálatban mint a használt notebook!

Használt PC
NeumannJános élete
http://djp.tvn.hu/HTM/Info/HunInfo/Neumann.htm

Neumann János (teljes nevén margittai Neumann János Lajos) a XX. századi egyetemes matematika (egyik) legnagyobb alakja, aki több tudományterületen is kimagasló eredményeket ért el.

NeumannJános élete
Használt számítógép, alkatrész, tartozék hirdetések - Ingyen Bazár
http://www.ingyenbazar.hu/index.php?option=com_adsmanager&page=search&catid=26

Használt számítógép, alkatrész, tartozék hirdetések. Ingyenes apróhirdetések feladása.

Használt számítógép, alkatrész, tartozék hirdetések - Ingyen Bazár
Mesterséges élet: darwini programozás
http://hirek.prim.hu/cikk/11835

Neumann János, a számítógép feltalálója, aki kétségkívül a huszadik század legrangosabb elméi közé tartozott, az 1950-es évek elején azt a kérdést tette fel, hogy létrehozható-e olyan számítógép, amely szaporodni (!) képes, azaz a természet analógiájára saját magáról másolatot tud létrehozni.

Mesterséges élet: darwini programozás
Sergio's használt pc shop
http://prohardver.hu/apro/sergio_s_hasznalt_pc_shop_compaq_usdt_nec_ibm_dell ...

Sergio's használt pc shop (compaq, ibm, dell, hp, fs) újdonságok, kellemes árak. ..10.02! - Hardver, Mini PC ...

Sergio's használt pc shop
Monitor tesztábrák
http://www.optika.hu/manager.asp?page=http://optika.hu/magazin/monitor/kezd.htm

Ezek a tesztek nem a monitorok gyári, vagy szerviz beállító tesztjei. Nem szabványos monitortesztek, hanem a látás szempontjából készítettük ezeket azért, hogy Ön megállapíthassa, monitora, videokártyája megfelelő minőségű-e, illetve jól vannak-e beállítva.

Monitor tesztábrák
Ingyen program letöltés
http://programletoltes.com

Keresel egy programot? Itt biztos megtalálod. Rengeteg teljes verziós, ingyenes program letöltés. Ingyen játék, mp3 zene letöltése!

Ingyen program letöltés
LaptopGuru
https://laptopguru.hu/

Komplex megoldást kínálunk laptop és notebook javításra, 100% garanciával! Valóban létezik ilyen Garancia? A legtöbb ügyfelünk nem akarta elhinni, pedig igaz. Nálunk felkészült, kifejezetten laptopra specializálódott szakemberek veszik kezelésbe a gépedet. Laptopokon belül ami javítható, az nálunk garantáltan megjavul.

LaptopGuru
Számítógép története
http://hu.wikipedia.org/wiki/A_sz%C3%A1m%C3%ADt%C3%B3g%C3%A9p_t%C3%B6rt%C3%A ...

Az első ismert mechanikus számológép, az abakusz, kb. 5000 éves. Eszközöket egyébként kb. 300 000 éve használ az emberiség, míg a számfogalmat vélhetően körülbelül 30 000 éve ismeri.

Számítógép története
Számítógép – emberekbõl
http://www.kfki.hu/chemonet/hun/teazo/uj/emberi.html

Az emberi számítógépek története a Halley üstökössel kezdõdik. Edmund Halley, Newton Principiájának kiadója és a differenciálszámítás lelkes híve, kutatásai során megoldhatatlan problémák elõ került. Amikor ki akarta számítani annak az üstökösnek a pályáját, amelyet késõbb róla neveztek el, rájött, hogy a pályát a Nap, a Szaturnusz és a Jupiter kölöcsönhatása befolyásolja. Hosszú éveken át kereste a kölcsönhatás egyszerû matematikai leírását, de végül kudarcot vallott.

Számítógép – emberekbõl
Ingyenes számlázó program
http://10xone.hu/szamlazo-program

Ingyenes számlázó program mely megfelel az összes NAV előírásnak. KATA vállalkozások számára tartalmazza a a törvény által előírt, "kisadózó" feliratot. Számlázó programmal nem csak hagyományos, papír alapú számlát, hanem elektronikus számlát is ki tudsz állítani. A számlák kiállításán felül, lehetőséged van a bevételeid rögzítésére, és a ezáltal a számlák kiegyenlítésére. Egy helyen tudod kezelni az összes partneredet minden szükséges adattal. Számla designer funkció segítségével egyedi megjelenésű számlákat tudsz készíteni, vagy a beépített sablonok közül tudsz választani. A számlázó program örökre ingyenes marad, nem csak a próbahónap alatt, és a folyamatos terméktámogatásért sem kell fizetni. Próbáld most ki a számlázó programot, és ne felejtsd el a használat megkezdése után bejelenteni a NAV-nak, mert akár 500.000 Ft-os büntetést is kaphatsz, ha elfelejted bejelenteni a számlázó programodat.

Ingyenes számlázó program
Notebook webáruház
http://www.macropolis.hu/

Notebookok és laptopok széles választékban: Acer, HP, Fujitsu, Dell és egyéb márkás laptopok forgalmazása!

Notebook webáruház
TOP-ra optimalizált pályázatkezelő szoftver
http://www.proant.hu

Szakembereink azért fejlesztették ki a ProAnt pályázati projektkezelő célszoftvert, hogy az a rendkívül időigényes és hibalehetőségekkel bíró feladatok megoldását hatékonyabbá tegye. A rendszer egységesíti és nagyrészt automatizálja a pályázatkezelés folyamatait, azon belül is különösen a TÁMOP, TIOP, illetve a leendő EFOP, VEKOP és GINOP pályázatokra lett optimalizálva. A rendszer rugalmasan bővíthető akár teljesen egyedi igények szerint is.

TOP-ra optimalizált pályázatkezelő szoftver
Catia 3D tervezőrendszer
http://www.cadterv.hu/hu/dsplm/catia

Cégünk portfoliójának egyik elemét a Dassault Systèmes PLM megoldásainak - így a CATIA tervezőrendszer - forgalmazása jelenti, amely a világ vezető megoldása a terméktervezés és az innováció terén. Másik fő tevékenységünk keretén belül a gépészet különböző területein kínálunk mérnöki szolgáltatásokat. Az általunk használt 3D-s tervezőrendszerek és a több éves tervezői tapasztalat pontos, megbízható munkavégzést biztosít, s elősegíti a problémák feltárását és megoldását már a tervezési fázisban.

Catia 3D tervezőrendszer
Minden, ami számitástechnika!
http://www.firstpc.hu

Minden, ami számitástechnika! Nálunk nagyon olcsón, jó minőségű számítógépet kap 24 órán belűl! Nézzen be weboldalunkra: www.firstpc.hu

Minden, ami számitástechnika!
Egyedi pendrive vásárlás
http://pendrive.digitstore.net/

Rendeljen egyedi pendrive-ot webáruházunk kínálatából! Óriási választékkal és alacsony árakkal várjuk megrendelését. Használja keresőnket és válassza ki a megfelelő kapacitású adathordozót! Ha pendrive vásárláson gondolkodik, akkor a legjobb helyen jár. Rendeljen most!

Egyedi pendrive vásárlás
A könyvtár és a számítógép kialakulásának története
http://www.bibl.u-szeged.hu/inf/szakdoli/2003/pappevi/fej1.htm#tortenet

A könyvtár tulajdonképpen egyidős a civilizációval, a kommunikáció második forradalmával, az írással, együtt születik meg. Egy olyan megőrző intézmény lett, ahol a megszerzett tudást rendszerezve őrzik, és tovább adják az utókornak. Már az ókorban is léteztek könyvtárak (Ninive, Egyiptom, Görögország, Róma), ahol papirusztekercseket, agyagtáblákat gyűjtöttek. Eleinte nehéz volt elválasztani a könyvtárakat a levéltáraktól, de az évek során ez is tisztázódott: a levéltárban a gazdasági és gyakorlatban használt dolgokat gyűjtötték, míg a könyvtárban a legendákat, vallási iratokat és azokat, amelyekre nem volt annyira szükség a mindennapi életben.

A könyvtár és a számítógép kialakulásának története
A gépi intelligencia jövője
http://www.agent.ai/main.php?folderID=167&articleID=900&ctag=articlelist&iid=1

Az MI-kutatás egyik úttörője elképzelhetőnek tartja a gépi tudatosságot, az érzelmekkel bíró masinákat. Ugyanakkor “számos okból, nem hiszem, hogy jelenleg közel lennénk ehhez az állapothoz” – fűzi hozzá egy idei interjúban.

A gépi intelligencia jövője
Billentyűzet - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Billenty%C5%B1zet

A számítógépes billentyűzet vagy egyszerűen billentyűzet (idegen szóval klaviatúra a latin clavisból, angolul computer keyboard) az írógép mintájára kialakított számítógépes beviteli eszköz. A billentyűzet az írott szöveg bevitelére szolgál, valamint befolyásolható vele a számítógép működése. Fizikailag a billentyűzet a főleg négyszög alakú billentyűk, másnéven gombok elrendezéséből áll. A gombokra különböző karakterek és feliratok vannak gravírozva vagy nyomtatva; a legtöbb gomb esetében a gomb minden lenyomása megfelel az adott szimbólum leírásának.

Billentyűzet - Wikipédia
Billentyűzet, egér
http://www.arukereso.hu/billentyuzet-eger-c3111/

Billentyűzetek, egerek több webshop kínálatából egy oldalon képekkel, árakkal. Találd meg a jobbat, olcsóbbat!

Billentyűzet, egér
Játékhoz tervezett billentyűzet
http://prohardver.hu/hir/jatekhoz_tervezett_billentyuzet_es_eger_a_microsoft ...

A SideWinder X6 név is jelzi, hogy a Microsoft elsősorban a játékosokat célozza meg új billentyűzetével, amelynek érdekessége, hogy numerikus blokkja a fő rész jobb és bal oldalára egyaránt csatlakoztatható. A számbillentyűk hagyományos módon is használhatók, a kétféle játék üzemmódba váltva viszont programozható gombokká válnak, melyekhez akár bonyolultabb makrók is hozzárendelhetők.

Játékhoz tervezett billentyűzet
Billentyűzetek
https://www.logitech.com/hu-hu/keyboards

Teljes körű kompatibilitás és hihetetlen teljesítmény a vezeték nélküli billentyűzet és egér feltalálójától ...

Billentyűzetek
3B Network Kft
http://www.3bnetwork.hu

Számítógép hálózatok, telefonalközpontok és hozzá tartózó kiegészítők széles körbe, kis és nagykereskedelmi partnerek részére.

3B Network Kft
Pcmentor - számítógép javítás Budapesten kedvezményes árakkal
http://www.pcmentor.hu

Szolgáltatásaink: Operációs rendszer telepítése, egyedi számítógép összeállítás, vírusirtás, hardver eszközök beszerelése, internet beállítás, vezetékes, és vezeték nélküli hálózat kiépítése, levelező program beállítás, nyomtató telepítés, titkosítás. Budapesten ingyenesen házhoz megyünk.

Pcmentor - számítógép javítás Budapesten kedvezményes árakkal
Hirdetések
Oldal leírása
szamitogep.wyw.hu: Számítógép katalógus. Használt-új, kézi, asztali számítógépek. Pc, számítógép szervíz. Számítástechnikai szaküzletek, vásárlás, értékesítés. Periféria, billentyűzet, egér, nyomtató, szkenner, joystick.
Gyűjteményünkben 469 válogatott számítógép témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 469 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 12340