Tippek, hasznos információk > Számítógép - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Tippek, hasznos információk > 12 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Számítástechnikai tippek, trükkök
http://www.dola.hu/tippek/index.html

Ezen oldalak elkészítésével szeretnénk segítséget nyújtani, hogy a számítógépén futó programokat könnyebben, gyorsabban tudjad használni.

Számítástechnikai tippek, trükkök
Az Alexander Technika
http://www.atstudio.hu/alexander-technika?pid=26

Ha ehhez a témakörhöz értél, elég valószínű, hogy sokat ülsz gép előtt, s bizonyára rájöttél már, hogy nem mindegy, hogy ezt hogyan teszed. Mint ahogy rájött erre számos külföldi nagy vállalkozás vezetője is, akik már régóta szerveznek Alexander Technika oktatást az alkalmazottak számára céges kereteken belül.

Az Alexander Technika
Internetes hirdetés
http://www.interneteshirdetes.hu

Gondolt már esetleg marketingportfóliója bővítésére, és az Ön profiljához közel álló weboldalakon történő banneres hirdetésre?

Internetes hirdetés
Ubuntu indításának gyorsítása
http://zotya85.blogspot.com/2008/07/ubuntu-indtsnak-gyorstsa.html

Gyengébb számítógépek esetén szükség lehet az operációs rendszer gyorsítására, ha már a hardverből kifacsartunk mindent. Erre a esetre is van néhány trükk az Ubuntuban, melyből most ismertetnék is egyet.

Ubuntu indításának gyorsítása
Az internet gyorsitása
http://www.energix.eoldal.hu/cikkek/savszelesseg-gyorsitasa/gyorsabb

Windows XP a sávszélesség 20%-át fenntartja pl. IP alapú telefonálásra. Ennek a megvalósítását az NT kernel QoS (Quality of Service) Packet Scheduler-je végzi, tehát joggal várhatnánk, hogy amennyiben eltávolítjuk a csomagütemezőt, a fenntartott húsz százaléknyi sávszélesség illetőleg az alapbeállításként ...

Az internet gyorsitása
Kevin Mitnick biztonsági tanácsai
http://www.virushirado.hu/hirek_tart.php?id=1007

Az exhacker tíz pontba szedte össze a biztonságos számítástechnika legfontosabb aranyszabályait.

Kevin Mitnick biztonsági tanácsai
A legsúlyosabb biztonsági rés: az ember
http://www.virushirado.hu/hirek_tart.php?id=903

Az adathalászati támadások terjedésével biztonsági szakemberek szerint újra előtérbe került az emberi hiszékenység kérdése, az informatikai rendszerekkel dolgozók képzése, oktatása.

A legsúlyosabb biztonsági rés: az ember
Tíz mítosz a Windowsos jelszavakról
http://www.virushirado.hu/hirek_tart.php?id=189

A biztonságtechnológia fejlődése ellenére egy valami állandó maradt: a jelszavak még mindig központi szerepet játszanak a rendszerek biztonságában.

Tíz mítosz a Windowsos jelszavakról
Munkaerő IT területen
http://itspec.hu

Az itspec.hu több száz aktív informatikai álláskeresővel, és sok állásajánlattal várja látogatóit. Amennyiben Ön valamelyik csoportba tartozik, ne habozzon. Minden ingyenes.Www.itspec.hu Az informatikai szakemberek adatbázisa. Az ország egyik legnagyobb informatikai munkaerő adatbázisa.

Munkaerő IT területen
Intec Prémium Honlapkészítés
https://intec.hu/premium-honlapkeszites-weboldal-karbantartas/

Nem értesz az informatikához, weboldal/webshop készítéshez, de úgy érzed ez fellendítené a vállalkozásod? Nem kell kétségbe esned! Keress fel minket, és mi megvalósítjuk, amit elképzeltél! Garantáljuk az esztétikai szépséget, a gyorsaságot, és a megbízhatóságot!

Intec Prémium Honlapkészítés
IT-Assist.hu - Hasznos tartalmak -Blog
https://it-assist.hu/category/blog/

Mikró és kisvállalkozások segítése az informatika világában. PC és Laptop szervízelést is vállalunk, rövid határidővel, garanciával. IT Támogatás, Helpdesk feladatok ellátása, Rendszergazdai szolgáltatások nyújtása szerződött Partnereinkek. Távoli segítségnyújtás kisebb hibák, beállítások elvégzésére. Teljeskörű Ticket System (Hibajegy Rendszer) a Regisztrált ügyfeleinknek, a könnyebb és gyorsabb hibaelhárítás végett. Weboldal szerkesztés és kivitelezés. Célunk az Ügyfél elégedettség, gyorsaság, rugalmasság, hogy a számítógépes és rendszer eszközök a lehető legjobb minőségben működjenek!

IT-Assist.hu - Hasznos tartalmak -Blog
Rendszergazda szolgáltatás Budapest
https://smartdigital.eu

Az informatikai eszközök kritikus fontosságúak minden vállalkozás számára. A munkavégzés hatékonysága nagy mértékben növelhető a segítségükkel, feltéve, ha megfelelő hardver és szoftver kerül felhasználásra, illetve azok karbantartása illetve naprakészen tartása szakszerűen megoldott. A Smart Digital rendszergazda szolgáltatása akár távfelügyelettel, rövid időn belül megoldja minden problémáját. A modern megoldásoknak köszönhetően nem csak biztonságosabbak és gyorsabbak lesznek eszközei, de a költségeit is csökkentheti.

Rendszergazda szolgáltatás Budapest
Hirdetések
Oldal leírása
szamitogep.wyw.hu: Számítógép katalógus. Használt-új, kézi, asztali számítógépek. Pc, számítógép szervíz. Számítástechnikai szaküzletek, vásárlás, értékesítés. Periféria, billentyűzet, egér, nyomtató, szkenner, joystick.
Gyűjteményünkben 469 válogatott számítógép témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 469 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 12340