Szoftver > Számítógép - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szoftver > 42 weboldal. Kategória leírása:

Tipp

Szoftverek - szoftver katalógus
http://szoftver.wyw.hu/

[Antispyware] [Antivírus, vírusirtó] [Audió - videó] [Böngészők] [CD/DVD író] [Családfa szoftverek] [Email kliensek] [Éttermi szoftver] [Fájlkezelő] [FTP] [Grafika, fotózás] [Irodai alkalmazások] [Játékprogram] [Képnézegető] [Kommunikáció, csevegés] [Letöltés] [Letöltésvezérlő] [Linux] [Logisztikai szoftver] [Műszaki programok] [Nyomdai szoftver] [Oktató programok] [Operációs rendszer] [Orvosi programok] [Pénzügyi szoftverek] [Régi szoftver] [Registry Editor] [Statisztikai szoftverek] [Szoftver értékesítés] [Szoftverfejlesztés] [Szövegszerkesztő programok] [Tömörítő] [Tűzfal] [Ügyviteli szoftverek] [Útnyilvántartó] [Weblap szerkesztő]

Szoftverek - szoftver katalógus
Freeware programok
http://freeware.wyw.hu/

Freeware katalógus, freeware program. Ingyenesen terjeszthető és felhasználható programok, ingyenes szoftverek, freeware játékok, spyware, videó, vírusirtás, ftp, email, tömörítő program, grafika.

Freeware programok
Szponzorált linkek
letoltes.prim.hu
http://letoltes.prim.hu/

Az ICQ a legnépszerűbb Internetes csevegő program (a letöltések száma szerint), barátságos felülettel és rengeteg funkcióval rendelkezik. ...

letoltes.prim.hu
Számlázó szoftver
http://www.innvoice.hu

Számlázó programot keresel? Weboldalunkon kipróbálhatod az online és a Windows alapú, valamint fuvarnyilvántartó számlázó programjainkat, de lehetőség van ingyenes csomag megrendelésére is. Forint és deviza számlázóink segítségével egyszerűen kiállíthatod a számlát több nyelven is, ráadásul számláid, nyilvántartásaid esztétikusak, bármikor visszakereshetők, vagy akár e-mailben is küldhetők.

Számlázó szoftver
Windows
http://www.microsoft.com/hun/windows/downloads/default.mspx

Windows Internet Explorer Windows Media Player Windows Defender Windows Vista Minialkalmazások tára.

Windows
TOP-ra optimalizált pályázatkezelő szoftver
http://www.proant.hu

Szakembereink azért fejlesztették ki a ProAnt pályázati projektkezelő célszoftvert, hogy az a rendkívül időigényes és hibalehetőségekkel bíró feladatok megoldását hatékonyabbá tegye. A rendszer egységesíti és nagyrészt automatizálja a pályázatkezelés folyamatait, azon belül is különösen a TÁMOP, TIOP, illetve a leendő EFOP, VEKOP és GINOP pályázatokra lett optimalizálva. A rendszer rugalmasan bővíthető akár teljesen egyedi igények szerint is.

TOP-ra optimalizált pályázatkezelő szoftver
AutoCad, CAD, ZwCAD szoftver és dwg formátum - SimTech Kft.
http://www.simtech.hu/

AutoCAD és CAD, ZwCAD mérnöki tervező rendszerek, valamint ezekhez kapcsolódó kiegészítő programeszközök értékesítésével foglalkozik a SimTech Logisztika Kft. 2D/3D CAD termékek Magyarországon elérhető áron kaphatóak, amelyekkel segíthetjük ügyfeleinknek a versenyképességet, és számíthatnak a rövid távon megtérülő szoftver beruházásra.

AutoCad, CAD, ZwCAD szoftver és dwg formátum - SimTech Kft.
Catia 3D tervezőrendszer
http://www.cadterv.hu/hu/dsplm/catia

Cégünk portfoliójának egyik elemét a Dassault Systèmes PLM megoldásainak - így a CATIA tervezőrendszer - forgalmazása jelenti, amely a világ vezető megoldása a terméktervezés és az innováció terén. Másik fő tevékenységünk keretén belül a gépészet különböző területein kínálunk mérnöki szolgáltatásokat. Az általunk használt 3D-s tervezőrendszerek és a több éves tervezői tapasztalat pontos, megbízható munkavégzést biztosít, s elősegíti a problémák feltárását és megoldását már a tervezési fázisban.

Catia 3D tervezőrendszer
Szoftver letöltés
http://www.szoftver-zona.hu/

A Szoftver-Zóna.hu oldalon ingyenes és próbaverziós szoftverek tölthetőek le számtalan kategóriában.

Szoftver letöltés
Szoftverek - Licenseportal
http://www.licenseportal.hu/

A Licenseportal oldalán szoftverek rendelhetőek meg, bő kínálatunk között megtalálhatóak a mindennap használatos programok. A szoftver webáruház felületén talál adobe, microsoft, vírusirtó és még sok más hasznos terméket. Szoftver vásárlás egyszerűen és kedvező áron. Amennyiben licencet keres otthoni használatra vagy cége számára, akkor tekintse meg választékunkat és szerezze be tőlünk a kívánt programot.

Szoftverek - Licenseportal
Készletnyilvántartó program
http://www.naturasoft.hu/keszletnyilvantarto_szamlazo_program.php

Készletnyilvántartó program ! Raktárkészlet nyilvántartása, számlázás, szállítólevél készítése.

Készletnyilvántartó program
Ingyen program letöltés
http://programletoltes.com

Keresel egy programot? Itt biztos megtalálod. Rengeteg teljes verziós, ingyenes program letöltés. Ingyen játék, mp3 zene letöltése!

Ingyen program letöltés
Tiger Softwares - egyedi szoftverfejlesztés
http://www.tigersoftwares.com

Csapatunk fő tevékenységi köre az egyedi ügyviteli rendszerek és térinformatikai szoftverek fejlesztése. Ide tartozik az egyedi járműkövető rendszerek fejlesztése, flottakezelés, térképes alkalmazások, valamint a webes számlázó, készletnyilvántartó, raktárkezelő, megrendeléskezelő és CRM szoftverek fejlesztése. Ezen kívül vállaljuk modern, eladásra orientált weboldalak készítését egyedi igényre szabva, korszerű technológiák és módszerek felhasználásával. Munkánk során folyamatosan képezzük magunkat, hogy lépést tartsunk az informatika világában tapasztalható gyors fejlődéssel. Célunk, hogy segítsünk ügyfeleinknek abban, hogy a legjobb szoftvermegoldást kínálva optimalizáljuk üzleti folyamataikat, költséghatékonyabbá tegyük működésüket.

Tiger Softwares - egyedi szoftverfejlesztés
Ingyen letöltések
http://ingyenletoltesek.com/

Miért fizetnél olyan dolgokért, amiket ingyen is letölthetsz, vagy helyettesíthetsz? Ingyen zenék, játékok, programok és további érdekességek letöltése!

Ingyen letöltések
NAV és ERP
http://www.multisoft.hu/vallalatiranyitas.html

Vállalatirányítási rendszerek cégeknek, központi adatbázis, tervezés és stratégia, egyszerű termelési és ügyfélkezelés

NAV és ERP
Validálás, konszolidált ügyviteli szoftver - SzámorgData
http://www.szamorgdata.hu/

Vezetői információs rendszerek, vállalatirányítási és ügyviteli rendszerek a SzámorgDatától! Tartsa biztonságba adatait, kérje rendszerüzemeltetési, rendszerfelügyeleti szolgáltatásunkat! Több cége, telephelye van? Nehéz kezelnie a sok adatot? A megoldás a SzámorgData konszolidált ügyviteli rendszere, megoldása!

Validálás, konszolidált ügyviteli szoftver - SzámorgData
Integrált vállalatirányítási rendszer
http://www.dyntell.com/products/intl/hu/partner-erp

Testre szabható, egyszerűen használható, logikus felépítésű - P@rtner.ERP Integrált vállalatirányítási rendszer. Tervezze meg hatékonyan vállalkozásának, céges ügyvitelének minden részletét. Legyen szó a pénzügyi folyamatok kezeléséről, ajánlat kérésről és adásról, vevői és szállítói rendelésekről, a megfelelő vállalatirányítási rendszer használata elengedhetetlen.

Integrált vállalatirányítási rendszer
Hirdetések
Előző lap [1] 2 3 Következő lap
Oldal leírása
szamitogep.wyw.hu: Számítógép katalógus. Használt-új, kézi, asztali számítógépek. Pc, számítógép szervíz. Számítástechnikai szaküzletek, vásárlás, értékesítés. Periféria, billentyűzet, egér, nyomtató, szkenner, joystick.
Gyűjteményünkben 469 válogatott számítógép témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 469 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 12340