Számítógépes hálózatok > Számítógép - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Számítógépes hálózatok > 21 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Számítógép-hálózat
http://hu.wikipedia.org/wiki/Sz%C3%A1m%C3%ADt%C3%B3g%C3%A9p-h%C3%A1l%C3%B3zat

A számítógép-hálózat egy olyan speciális rendszer, amely a számítógépek egymás közötti kommunikációját biztosítja. A számítógép-hálózat lehet fix (kábelalapú, állandó) vagy ideiglenes (mint pl. a modemen vagy null modemen keresztüli kapcsolat). A drótnélküli internet általában vagy a cellás (mobil) szolgáltatásra vagy a wifi megoldásra épül.

Számítógép-hálózat
Ketsh Consulting - Üzleti informatika
http://ketsh.hu/

A Ketsh Consulting gazdasági informatikai megoldások széles spektrumát nyújtja kis- és középvállalkozások számára. Szolgáltatásainkat kifejezetten e terület egyedi igényeit szem előtt tartva alakítottuk ki, fő hangsúlyt a költségek csökkentésére és a hatékonyság növelésére fektetve.

Ketsh Consulting - Üzleti informatika
Átalánydíjas rendszergazda
http://www.babiloninformatika.hu/

Windows és Linux informatikai rendszerek teljes körű, zökkenőmentes működése mellett, a szélsőséges, és gyors cselekvést kívánó feladatokat is orvosolni tudjuk sokoldalú szakmai rálátásunkkal és megfelelő technikai hátterünk segítségével.

Átalánydíjas rendszergazda
IT üzemeltetés, informatikai rendszerüzemeltetés, rendszerfelügyelet
http://www.var.hu

A VAR Kft 1993 óta nyújt üzemeltetési szolgáltatásokat. Számos partnerünknél végzünk informatikai szaktanácsadást, eseti vagy átalánydíjas formában, kezdve a mindennapi helpdesk tevékenységtől a rendszermérnöki támogatáson keresztül állandó jelenlétű „VAR-os” kollégáig. Büszkeséggel kijelenthetjük, hogy nagy tapasztalattal rendelkezünk e téren, amelynek eredménye a számos elégedett és szerződött ügyfél.

IT üzemeltetés, informatikai rendszerüzemeltetés, rendszerfelügyelet
Rendszergazda szolgáltatás
http://www.rendszergazda.eu

Rendszergazda szolgáltatás kis- és középvállalkozásoknak. Nógrád, Heves és Pest megyében valamint Budapest egész területén akár 1 órán belüli kiszállással. Távadminisztráció szolgáltatással rendszergazda feladatok ellátása akár 20 percen belül is. Tudja meg, mi a rendszergazda feladata, feladatköre. Ha alkalmaz rendszergazdát, akkor itt utánanézhez, hogy mit várhat el tőle, mit kell nyilvántartania.

Rendszergazda szolgáltatás
Szakértő rendszer gazda
http://www.perfect-it.hu

A Perfect-IT Services négy éve áll a kis- és középvállalkozások szolgálatára. Cégünk redszergazda feladatokat lát el, de a hálózatépítéstől kezdve a nyomtató patronok beszerzéséig teljes körű informatikai megoldásokat kínálunk. Cégünk számára legfontosabb az ügyfeleink bizalma, ezért a vállalkozások IT rendszerét az igényeknek legmegfelelőbben igyekszünk kialakítani. Folyamatosan bővülő ügyfélkörrel rendelkezünk.

Szakértő rendszer gazda
ITSecure Kft.
http://www.itsecure.hu

Az ITSecure Kft. dinamikusan fejlődő vállalkozás, mely az informatikai piac minden szereplője számára kínál komplex megoldásokat. Tanácsadói munkánkkal készen állunk hozzájárulni mindazon szervezetek sikeréhez, amelyek a hatékony és biztonságos működés elveinek megfelelő megoldásokat keresik, a mi feladatunk pedig az egymással összefüggő folyamatok azonosítása és leképezése informatikai megoldásokra. IT biztonsági megoldások, e-mail szolgáltatás, rendszergazdai szolgáltatás

ITSecure Kft.
Informatikai szolgáltatások
http://www.bpcomp.hu

Több mint 15 éve nyújtunk informatikai szolgáltatásokat Kis és nagyvállalatok számára. Követve a IT fejlődését és a vállalatok igényeit, ennek megfelelően nyújtunk már Virtuális Privát Szerver szolgáltatásokat. Referenciáink között számos nagyvállalat található amellyel méltán letettük a biztosítékot ügyfeleink számára azt illetően, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk.

Informatikai szolgáltatások
Rendszergazda szolgáltatás BPC Support Kft.
http://www.bpcsupport.hu/rendszergazda

Számítógépek beszerzése, szervizelés, teljes vállalati IT eszközök kihelyezése rendszergazda üzemeltetéssel. Szerverek beszerzése, 24 órás felügyelet és karbantartás. Fénymásoló bérlés, IT hálózat építés, domain regisztráció és weblap készítés

Rendszergazda szolgáltatás BPC Support Kft.
INFOservices
http://www.infoservices.hu

Kedves Cégvezető! Került már olyan helyzetbe, hogy elveszett egy fontos dokumentum a számítógépes rendszer, vagy az informatikus hibája miatt? Szeretne biztonságos, és folyamatos üzletmenetet? Jó lenne a lehető legtöbbet kihozni a jelenlegi eszközökből? Vagy egy új informatikai rendszert létrehozni? Mi segítünk gatyába rázni informatikai rendszerét! Az INFOservices rendszergazda csapata sok éves tapasztalattal tartja karban ügyfelei számítógépes hálózatait, az informatikai outsourcing összes előnyével. Éljen csapatunk számítástechnikai szaktudásával! Várjuk kérdéseit!

INFOservices
Rendszerkarbantartás
http://www.perfect-it.hu/

Rendszergazda szolgáltatások, rendszerkarbantartás szakértőktől, versenyképes árakon. Gyors, megbízható, biztonságos szolgáltatások.Ingyenes felmérés! Kérjen ajánlatot ma!

Rendszerkarbantartás
IT üzemeltetés - KisvállalatiRendszergazda.hu
http://kisvallalatirendszergazda.hu

Ha biztonságosan működő informatikai rendszert szeretne cégénél, válasszon minket! Miben tudunk Önnek segíteni? Kisvállalati rendszergazda szolgáltatásunkkal, kiszervezett IT és szerver üzemeltetéssel, illetve szaktanácsadással, ahol a jó és megalapozott informatikai döntések meghozatalában segítünk Önnek. Ha inkább profitot termelne a gondok helyett, hívjon minket még ma!

IT üzemeltetés - KisvállalatiRendszergazda.hu
3B Network Kft
http://www.3bnetwork.hu

Számítógép hálózatok, telefonalközpontok és hozzá tartózó kiegészítők széles körbe, kis és nagykereskedelmi partnerek részére.

3B Network Kft
Hostedmegoldások
http://hostedmegoldasok.hu/

Az ITSecure Kft. kezdetektől fogva filozófiájának tekinti, hogy Ügyfelei magas színvonalú és modern informatikai szolgáltatásban részesüljenek, mely hosszú távú előnyöket biztosít számukra rendszereik biztonságos és optimális működésén keresztül.

Hostedmegoldások
Hálózatokról
http://fi.inf.elte.hu/~csb/b5/node6.html

Tíz-húsz évvel ezelõtt a számítógépek nagy méretû, drága eszköznek számítottak, esetenként nem is sorozatban, hanem egyedileg gyártották õket. A vállalatok és a kutatóintézetek gyakran csak egy vagy néhány ilyen nagy számítógéppel rendelkeztek, a dolgozók ezeket használták feladataik megoldásában segítõtársként. Az utóbbi évtizedben a helyzet gyökeresen megváltozott: a számítógépek egyre kisebbek, egyre gyorsabbak és egyre olcsóbbak lettek, és a számítógépek közötti adatátvitelre használt technológiák egyre olcsóbban, egyre nagyobb sávszélességet biztosítottak az átvitt adatok részére. Ezért gazdaságossá vált a drágán fenntartható központi számítógépek lecserélése több olcsó, önállóan muködo, de egymással kommunikálni képes számítógépre: a korábbi nagyszámítógép feladatait szét lehetett osztani úgy, hogy minden részfeladatot az az egység végezze el, amely arra a legalkalmasabb.

Hálózatokról
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
szamitogep.wyw.hu: Számítógép katalógus. Használt-új, kézi, asztali számítógépek. Pc, számítógép szervíz. Számítástechnikai szaküzletek, vásárlás, értékesítés. Periféria, billentyűzet, egér, nyomtató, szkenner, joystick.
Gyűjteményünkben 469 válogatott számítógép témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 469 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 12340