Neumann János > Számítógép - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Neumann János > 3 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Neumann János - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Neumann_J%C3%A1nos

Neumann János 1903. december 28-án született Budapesten Neumann Miksa és Kann Margit első gyermekeként. Jánosnak később két öccse is született: Mihály (1907) és Miklós (1911). Az édesapa Pécsről származott, és Budapesten ügyvédként dolgozott, majd a Magyar Jelzálog- és Hitelbankhoz került először főjogtanácsosi pozícióba, majd pedig a bank igazgatói székébe. János édesanyja, Margit a háztartást vezette és fiai nevelésével foglalatoskodott.

Neumann János - Wikipédia
Neumann János öröksége
http://www.math.bme.hu/~petz/nj.html

Neumann János a XX. század legnagyobb hatású matematikusa volt. A matematika majd minden ágában új eredményeket ért el, és új matematikai diszciplinákat hozott létre. A világ számára mégis a matematikán kívüli tevékenysége révén vált ismerté. Neve a Manhattan-projekttel és a modern elektronikus számítógéppel is összekapcsolódott. A Financial Times 1999. december 24-i számában a XX. század emberének deklarálta. Néhány napja ünnepeltük születésének 100. évfordulóját, és ez alkalom tudományos örökségének áttekintésére.

Neumann János öröksége
NeumannJános élete
http://djp.tvn.hu/HTM/Info/HunInfo/Neumann.htm

Neumann János (teljes nevén margittai Neumann János Lajos) a XX. századi egyetemes matematika (egyik) legnagyobb alakja, aki több tudományterületen is kimagasló eredményeket ért el.

NeumannJános élete
Hirdetések
Oldal leírása
szamitogep.wyw.hu: Számítógép katalógus. Használt-új, kézi, asztali számítógépek. Pc, számítógép szervíz. Számítástechnikai szaküzletek, vásárlás, értékesítés. Periféria, billentyűzet, egér, nyomtató, szkenner, joystick.
Gyűjteményünkben 469 válogatott számítógép témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 469 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 12340