Hordozható számítógépek > Számítógép - wyw.hu

Tartalom: Laptop Notebook
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hordozható számítógépek > 6 weboldal. Kategória leírása:

Tipp

Laptop - Notebook
http://laptop.wyw.hu

Laptop, notebook katalógus - mobil pc, alketrészek, kiegészítők, használt notebook, hírek, asus, acer, toshiba, sony tesztek, laptop táska, online vásárlás.

Laptop - Notebook
PDA.wyw.hu
http://pda.wyw.hu/

PDA katalógus. Pocket PC, pda kéziszámítógép. Készülékek: Asus, Fujitsu Siemens, Samsung, Palm, Mio, Eten, HP ipaq. Vásárlás, üzlet, tesztek, programok, szoftverek. Használt PDA.

PDA.wyw.hu
Szponzorált linkek
Mire figyeljünk új notebook vásárlásakor?
http://kispad.hu/torokgeek/200612/mire-figyeljunk-uj-notebook-vasarlasakor.html

Stimmel-e a rendelt konfiguráció: oprendszer hiányában is lehet pár dolgot BIOS-ból / indulásnál ellenőrizni, ezek: processzor típusa, memória mérete, merevlemez típusa.

Mire figyeljünk új notebook vásárlásakor?
A hordozható számítógép előnyei
http://www.microsoft.com/hun/kisvallalat/themes/practical/get_most.mspx

Hívhatja laptopoknak. Vagy noteszgépeknek. Hordozható számítógépeknek. Bárhogyan is nevezi őket, a tény az tény marad – ezek az egy darabból álló személyi számítógépek gyors ütemben váltják fel az asztali számítógépeket.

A hordozható számítógép előnyei
Tablet PC árak és boltok összehasonlítása
http://www.tabletpc-arak.hu/

Tablet PC-k tulajdonságainak összehasonlítása ár, márkanév, operációs rendszer, memória mérete, képernyő mérete, kijelző felbontása alapján. Rendezési lehetőség a termékek ára és népszerűsége szerint. Tablet PC típusok hírei és cikkek a termékekről. A cikkek folyamatosan frissülnek és bemutatják a technikai újdonságokat is illetve vásárlási tanácsadással is szolgálnak. A legszimpatikusabb terméket akár otthonába is rendelheti. Jó böngészést!

Tablet PC árak és boltok összehasonlítása
Tablet árak és boltok összehasonlítása
http://www.tablet-arak.hu/

Tabletek tulajdonságainak összehasonlítása ár, márkanév, operációs rendszer, memória mérete, képernyő mérete, kijelző felbontása alapján. Rendezési lehetőség a termékek ára és népszerűsége szerint. Tablet típusok hírei és cikkek a termékekről. A cikkek folyamatosan frissülnek és bemutatják a technikai újdonságokat is illetve vásárlási tanácsadással is szolgálnak. A legszimpatikusabb terméket akár otthonába is rendelheti. Jó böngészést!

Tablet árak és boltok összehasonlítása
Üzlet Tuning Webshop
http://www.uzlettuning.superwebaruhaz.hu

Oldalunkon Informatikai, Biztonságtechnikai, Kémtechnikai, Adatvédelmi eszközök értékesítésével foglalkozunk, de telefonok és egyéb műszaki cikkeket is talál kínálatunkban.

Üzlet Tuning Webshop
Szemüvegbe épített számítógép
http://okosszemuveg.net/

Ez a blog a Google Glass-szal foglalkozik. Ez egy szemüvegbe épített mini számítógép, ami Android rendszert futtat. Több ehhez hasonló eszköz létezik már, ezeket okos szemüvegeknek hívjuk összefoglaló néven. Ha érdekel ez a forradalmian új fejlesztés, ami hamarosan a mindennapjaink részévé válik, akkor látogasd meg az oldalunkat.

Szemüvegbe épített számítógép
Hirdetések
Oldal leírása
szamitogep.wyw.hu: Számítógép katalógus. Használt-új, kézi, asztali számítógépek. Pc, számítógép szervíz. Számítástechnikai szaküzletek, vásárlás, értékesítés. Periféria, billentyűzet, egér, nyomtató, szkenner, joystick.
Gyűjteményünkben 469 válogatott számítógép témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 469 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 12340