A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ABC szerint > Számítógép - wyw.hu

Tartalom:

szamitogep.wyw.hu

A gépi intelligencia jövője
A gépi intelligencia jövője
http://www.agent.ai/main.php?folderID=167&articleID=900&ctag=articlelist&iid=1

Az MI-kutatás egyik úttörője elképzelhetőnek tartja a gépi tudatosságot, az érzelmekkel bíró masinákat. Ugyanakkor “számos okból, nem hiszem, hogy jelenleg közel lennénk ehhez az állapothoz” – fűzi hozzá egy idei interjúban.

www.agent.ai
A homo digitalis kora
A homo digitalis kora
http://www.homodigitalis.hupont.hu/

A homo digitalis, vagyis a modern kor embere a tér és idő szabadságát kapta meg az új évezredben. Ott áll egy forradalmian globális változás küszöbén, ami olyan változásokat generál, mely kétségkívüli hatással lesz az emberi kommunikáció jövőjére. Az emberi kommunikációt forradalmasította az egyre gyorsabb ütemben fejlődő információs technológiák (IT), amelyek segítenek legyőzni az információk áramlásának időbeli és térbeli korlátait. Az elektronizálás, a digitalizáció életünk minden területére belopózott, megváltoztatta munkánkat és szabadidőnket, olvasási, szórakozási, vásárlási, tanulási, ügyintézési és tájékozódási szokásainkat. Azaz „egyre inkább egy virtuális digitális cérnaszálon függ az életünk”. Az oldal ebbe a világba enged betekintést.

www.homodigitalis.hupont.hu
A hordozható számítógép előnyei
A hordozható számítógép előnyei
http://www.microsoft.com/hun/kisvallalat/themes/practical/get_most.mspx

Hívhatja laptopoknak. Vagy noteszgépeknek. Hordozható számítógépeknek. Bárhogyan is nevezi őket, a tény az tény marad – ezek az egy darabból álló személyi számítógépek gyors ütemben váltják fel az asztali számítógépeket.

www.microsoft.com
A kibertér biztonsága
A kibertér biztonsága
http://it.uws.hu

Az egyre bővülő kibervilágban már nem az a kérdés, hogy ér-e valakit támadás, hanem hogy MIKOR! És aki nem készül fel rá kellően, az menthetetlenül áldozattá válik. Tévedés azt hinni, hogy a támadások áldozatai nem rendelkeznek valamilyen biztonsági rendszerrel! Szinte minden gépen vannak tűzfalak és vírusirtók, vannak segítőkész informatikus ismerősök, de mindez fabatkát sem ér, ha a valaki meggondolatlanul használja az informatikai eszközeit. Megdöbbentő tény, de a legtöbb esetben az áldozat felkészületlensége a felelős a támadás sikerességéért!

it.uws.hu
A könyvtár és a számítógép kialakulásának története
A könyvtár és a számítógép kialakulásának története
http://www.bibl.u-szeged.hu/inf/szakdoli/2003/pappevi/fej1.htm#tortenet

A könyvtár tulajdonképpen egyidős a civilizációval, a kommunikáció második forradalmával, az írással, együtt születik meg. Egy olyan megőrző intézmény lett, ahol a megszerzett tudást rendszerezve őrzik, és tovább adják az utókornak. Már az ókorban is léteztek könyvtárak (Ninive, Egyiptom, Görögország, Róma), ahol papirusztekercseket, agyagtáblákat gyűjtöttek. Eleinte nehéz volt elválasztani a könyvtárakat a levéltáraktól, de az évek során ez is tisztázódott: a levéltárban a gazdasági és gyakorlatban használt dolgokat gyűjtötték, míg a könyvtárban a legendákat, vallási iratokat és azokat, amelyekre nem volt annyira szükség a mindennapi életben.

www.bibl.u-szeged.hu
A leghíresebb számítógépes hibaüzenetek toplistája
A leghíresebb számítógépes hibaüzenetek toplistája
http://itcafe.hu/hir/hibauzenet_top.html

Van itt minden, de a legtöbb ember számára az uralkodó, a Microsoft rendszereinek hibajelzései emlékezetesek.

itcafe.hu
A legsúlyosabb biztonsági rés: az ember
A legsúlyosabb biztonsági rés: az ember
http://www.virushirado.hu/hirek_tart.php?id=903

Az adathalászati támadások terjedésével biztonsági szakemberek szerint újra előtérbe került az emberi hiszékenység kérdése, az informatikai rendszerekkel dolgozók képzése, oktatása.

www.virushirado.hu
A nagyon hordozható laptop
A nagyon hordozható laptop
http://index.hu/tech/hardver/tshbr5071008/

Könnyű, és ez a lényeg, sőt, a kategóriájában a legkönnyebb a Toshiba R500-as. Emellett tisztes távolból még elegáns is, közelről viszont kiderül, hogy spóroltak a súlyon, ahogy a kijelző is lebuktatja magát.

index.hu
A PC hardver programozása
A PC hardver programozása
http://webbolt.webwall.hu/computerbooks/hardverprog/hardverprog.php?k%C3%B6n ...

Valós és védett módban, Pascal és Assembly nyelven. ...

webbolt.webwall.hu
A rendszerbetöltődés gyorsítása
A rendszerbetöltődés gyorsítása
http://winportal.net/?id=1209

Mindenki ismeri a jelenséget, mely szerint egy vadonatúj telepítésű Windows sokkal gyorsabban töltődik be, mint egy pár éves installáció. Ennek azonban nem a rendszer "öregedése" az okozója - mint ahogy azt sokszor hallhatjuk - sokkal inkább az időközben felkerült programok automatikus indulása.

winportal.net
A Symantec bemutatja
A Symantec bemutatja
http://securityresponse.symantec.com/region/hu/press/310903_hu.html

A Symantec Corp. (Nasdaq: SYMC), az internetes biztonságtechnika élenjáró vállalata ma jelentette be a Norton SystemWorks 2004-et, a Symantec piacvezető, termelékenységet biztosító és problémamegoldó programcsomagjának legújabb változatát. A várhatóan szeptember végén kapható Norton SystemWorks 2004 egy új, biztonságos jelszókezelővel, a Norton Password Manager-rel is fel lesz szerelve.

securityresponse.symantec.com
A4 Tech RF egér
A4 Tech RF egér
http://szamitogep.hu/show/read.php?id=11960

gyre több extrát nyújtanak manapság a PC egerek, íme egy ilyen különlegesség az A4 TECH RFSW-25-ös rádiós egere.

szamitogep.hu
Acer Notebook webáruház
Acer Notebook webáruház
http://www.olcso-alkatresz.hu/gyarto/acer/notebook/20/ar/asc/1

Acer Notebook vásárlás - Acer Notebook Ft - Vélemények . 20 termék egy oldalon.

www.olcso-alkatresz.hu
Adatlopás elleni védelem - CopyNotify
Adatlopás elleni védelem - CopyNotify
http://www.copynotify.hu

Előzze meg Ön is vállalati adatainak illetéktelen USB eszközre való másolását. A CopyNotify szoftver segítségével lehetővé válik egy központi helyről az összes CD/DVD meghajtó letiltása, illetve az e-mail csatolmányok, CD/DVD, Bluetooth-on keresztüli adatmozgások megfigyelése, ellenőrzése. Így elkerülhető az adatok hordozható lemezre történő kiírása. Lehetőség van továbbá értesítés küldésére minden meghajtó nyitásáról/zárásáról, valamint a lehetséges írási folyamatról. További előnye pedig, hogy energiagazdálkodási modulja felismeri a hálózatban működő inaktív számítógépeket és értesítést küld róluk a rendszergazdának. Adatlopás ellen, tehát válassza CopyNotify szoftverünket. Próbálja ki a 15 napos próbaverziót, vagy kérjen egyéni árajánlatot oldalunkon.

www.copynotify.hu
Ajándék - stressz helyett USB
Ajándék - stressz helyett USB
http://www.gamestar.hu/ajandek-stressz-helyett-usb-s-strassz.html

Hihetetlen, de vannak olyan számítástechnikai kiegészítők, melyeknek nem csak Ken, hanem Barbie is örülne.

www.gamestar.hu
Akciós számítógép alkatrészek!
Akciós számítógép alkatrészek!
http://www.assonant.hu/alkatreszek_30

Akciós számítógép alkatrészek az Assonanton! Látogasson el honlapunkra és böngésszen a további akciós termékek közül! Áraink bruttó árak, és tartalmazzák az ÁFÁ -t. Telephelyünkön személyes átvételre csak előre egyeztetett időpontban van lehetőség. A megrendelt termékek külső raktárkból kb. 1-2 munkanap alatt érkeznek be a telephelyünkre, majd kb 1-2 munkanap szükséges a szállításhoz, így a megrendelések várható szállítási ideje 1-4 munkanap. Amennyiben Ön sürgős kiszállítást szeretne kérni, kérjük hívjon minket!

www.assonant.hu
Aki feltalálta az egeret
Aki feltalálta az egeret
http://techline.hu/it_vilag/20070823_eger.aspx

Több százmillió darab talált gazdára eddig a világban. Hivatalos elnevezése „X-Y pozíció indikátor”, azonban mindenki csak egérnek hívja. Kevesen tudják viszont, hogy kinek köszönhetjük...

techline.hu
Akku paradicsom
Akku paradicsom
http://www.akkuk.hu

Pontos és gyors szállítással, minőségi termékeink széles választékával és vonzó árainkkal ÖNT is szeretnénk meggyőzni. Az általunk forgalmozott akkumulátorokat a távol-keleten gyártják és minőségi japán cellával készülnek ( Sanyo, Panasonic, GP). Kérések, kérdések, rendelésbonyolítás esetén készséggel állunk rendelkezésükre.

www.akkuk.hu
Alap vásárlás
Alap vásárlás
http://www.pixmania.com/hu/hu/773/xx/xx/103/9/criteresn.html

Alaplap vásárlás, olcsó számítógép összetevők online ...

www.pixmania.com
Alaplap - Informatikai fogalomtár
Alaplap - Informatikai fogalomtár
http://gisfigyelo.geocentrum.hu/informatika/kisokos_alaplap.html

Az alaplap a számítógép legfontosabb része, a gép lelke. Az alaplapot a számítógép házába kell szerelni, és az alaplapba kell illeszteni a processzort, a közvetlen elérésű memóriát, a RAM-ot, valamint a kártyákat (melyek a hang- videó- telefon vagy egyéb kapcsolatot biztosítják). Az alaplap tartalmazza a kimenetet többek között a billentyűzethez,a lemezekhez, az egérhez, a nyomtatóhoz, a külső modemhez és a szkennerhez. Az alaplap feladata, hogy az ezen eszközök közötti kapcsolatot biztosítsa.

gisfigyelo.geocentrum.hu
Alaplap - Wikipédia
Alaplap - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Alaplap

A számítógép elektronikus elemei az alaplapra vagy alapkártyára vannak építve. Az alaplap egy többrétegű nyomtatott áramköri lap, amelyen az egyes elemek fogadására több, különböző méretű és alakú csatlakozó, illetve néhány előre beépített eszköz helyezkedik el. Ezek az elemek, illetve a kialakított csatalakozók eleve meghatározzák, hogy az alaplap milyen processzort tud fogadni, milyen frekvencián dolgozik, mekkora a gyorsító memória, hány és milyen fajtájú bővítőkártyahely található rajta, milyen a felhasználható memória típusa és maximális mérete stb. Az alaplapon olyan csatlakozók is találhatók, amelyek a „külső” kapcsolatokra szolgálnak: tápfeszültség és a billentyűzet csatlakozó, külső tápfeszültség a CMOS RAM számára. Ugyancsak ide kapcsolódnak a számítógép előlapján található jelzőfények érintkezői, a hardver reset kapcsoló stb.

hu.wikipedia.org
Alaplap árak - Depo.hu
Alaplap árak - Depo.hu
https://www.depo.hu/szamitastechnika/alaplap/3/1

Alaplap árösszehasonlítás, olcsó alaplapok a Depo.hu árösszehasonlító oldalon.

www.depo.hu
Alaplap árösszehasonlítás az ÁrGép-en
Alaplap árösszehasonlítás az ÁrGép-en
http://www.argep.hu/kat2-22.html

Gyártó árösszehasonlítás - Alaplap árakkal, fényképpel, vásárlási ajánlatokkal.

www.argep.hu
Alaplap árverések
Alaplap árverések
http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=alaplap

Alaplap árverések - Vatera.hu - Online Internetes Aukciós Piactér ...

www.vatera.hu
Alaplap magazin
Alaplap magazin
http://www.alaplap.hu/

Alaplap magazin. Aktuális Aktuális 2005.12.22. 2002/1 Tartalom 2002/1 · Tartalom 2001 Tartalom 2001 és 2000 · Médiainfo Médiainformációk ...

www.alaplap.hu
Alaplap VS Tapegyseg
Alaplap VS Tapegyseg
http://hup.hu/node/55361

Alaplap VS Tapegyseg | Hungarian Unix Portal. Fórum számítógépezésről, informatikáról.

hup.hu
Albacomp
Albacomp
http://www.albacomp.hu/

Az Albacomp a hardvergyártó szerepének megtartása mellett a hazai piac egyik legnagyobb rendszerintegrátorává fejlődött, nagy tapasztalatokkal rendelkező tanácsadói üzletágat alakítottunk ki, országos szervizhálózatot hoztunk létre, és az IT számos más területén építettünk ki olyan kompetenciákat, amelynek révén a modern kor követelményeinek megfelelő, összetett informatikai és telekommunikációs rendszereket tervezünk, fejlesztünk, szállítunk, helyezünk üzembe és üzemeltetünk.

www.albacomp.hu
AmigaOS
AmigaOS
http://wiki.amigaspirit.hu/index.php/AmigaOS

A Commodore Amiga gépek natív operációs rendszere, mely az Exec nevű kernelen alapszik és két alapvető részből áll. Az AmigaDOS-ból és a Workbench grafikus felületből.

wiki.amigaspirit.hu
AMTech Rendszerház Kft. - Vállalatirányítási rendszer
AMTech Rendszerház Kft. - Vállalatirányítási rendszer
http://amtech.hu/

Ha Önnek van már egy ügyviteli szoftvere, amivel nem teljesen elégedett, vagy most gondolkodik, hogy véget vet a több kisebb szoftver és Excel táblák sokaságának, akkor jó helyen jár. A cég minden területét átfogó vállalatirányítási szoftvert, valamint kapcsolódó szervezeti képzéseket javaslunk, mert ilyen az egyedi szoftver! Hiszünk benne, hogy a jó vállalatirányítási szoftver pénzt termel! Oldalunkon olyan általunk fejlesztett vállalatirányító szoftverekkel ismerkedhet meg, mint a kintlévőség kezelő szoftver, az ApropóVadász, mely üzleti partnereit kezeli egy rendszerben, Octopus, az SMS marketing kampány mester, valamint a döntéstámogató rendszer.

amtech.hu
andapresent.hu
andapresent.hu
http://www.andapresent.hu/index.php?id=&nyelv_id=1&path=1,3,21

Számítógép tartozék .... Termékleírás: Fekete/ezüst számítógép egér USB csatlakozóval, ... Termékleírás: Műanyag telefon számítógépes használathoz, ...

www.andapresent.hu
Apró hirdetések ingyen - Számítástechnika
Apró hirdetések ingyen - Számítástechnika
http://ingyen-apro-hirdetes.hu/?kat=szamitastechnika

Ingyen apró hirdetés Állás oktatás Társkereső Ingatlan számítástechnika Jármű Autók Motorok Egyéb járművek Alkatrészek Egyéb Szolgáltatás utazás üdülés Szórakoztató elektronika

ingyen-apro-hirdetes.hu
Apróhirdetés.wyw.hu
Apróhirdetés.wyw.hu
http://aprohirdetes.wyw.hu/Hardver_apro/

Apróhirdetés.wyw.hu » Hardver. Számítógépes apróhirdetések ...

aprohirdetes.wyw.hu
ASUS B51 extrém teszt
ASUS B51 extrém teszt
http://tv.pcworld.hu/video/asus-b51-extrem-teszt

Általában mást és máshogy szoktunk tesztelni egy noteszgépen, de néha olyasmit is ki kell próbálni, ami a gép használati körülményeinek szélsőségeit szimulálja...

tv.pcworld.hu
Asus Eee PC
Asus Eee PC
http://prohardver.hu/teszt/asus_eee_pc_kiprobaltuk_meggyozott/eee_pc_kivulro ...

Úgy tűnik, minden évre jut egy mini PC-s próbálkozás. A tavalyi CeBIT-en mutatkozott be az UMPC (Ultra-Mobile PC). Mi is kipróbáltunk egyet, de nem voltunk elragadtatva tőle, igazából nem tudtuk hova tenni, és túl drágán is adták. Az idei Computexen sokkal érdekesebb koncepcióról lebbentette fel a fátylat az Asus.

prohardver.hu
Asztali számítógépek - Olcsóbbat.hu
Asztali számítógépek - Olcsóbbat.hu
http://www.olcsobbat.hu/szamitastechnika/asztali_szamitogepek/

Számítógép konfiguráció. komplett számítógép. 47 990 Ft. Számítógép konfiguráció - árak · Dell OptiPlex 755 · Dell OptiPlex 755. Dell OptiPlex 755 ...

www.olcsobbat.hu
Atom.hu
Atom.hu
http://www.atom.hu/

Atom.hu - Számítástechnika, Hardver és szoftver, Laptop, notebook, nyomtató és monitor szerviz, javítás.

www.atom.hu
Autocad és térinformatika rendszer - cadi.hu
Autocad és térinformatika rendszer - cadi.hu
http://www.cadi.hu/

Autocad szoftverek és különböző AutoCad támogatások, alkalmazások forgalmazásával, és fejlesztésével foglalkozunk. A használatukhoz igény szerint oktatást, és tanfolyamokat biztosítunk. Térinformatika alkalmazások az Atocad Mapguide használatával. Gépészeti tervezés, és witness.

www.cadi.hu
AutoCad, CAD, ZwCAD szoftver és dwg formátum - SimTech Kft.
AutoCad, CAD, ZwCAD szoftver és dwg formátum - SimTech Kft.
http://www.simtech.hu/

AutoCAD és CAD, ZwCAD mérnöki tervező rendszerek, valamint ezekhez kapcsolódó kiegészítő programeszközök értékesítésével foglalkozik a SimTech Logisztika Kft. 2D/3D CAD termékek Magyarországon elérhető áron kaphatóak, amelyekkel segíthetjük ügyfeleinknek a versenyképességet, és számíthatnak a rövid távon megtérülő szoftver beruházásra.

www.simtech.hu
Az Alexander Technika
Az Alexander Technika
http://www.atstudio.hu/alexander-technika?pid=26

Ha ehhez a témakörhöz értél, elég valószínű, hogy sokat ülsz gép előtt, s bizonyára rájöttél már, hogy nem mindegy, hogy ezt hogyan teszed. Mint ahogy rájött erre számos külföldi nagy vállalkozás vezetője is, akik már régóta szerveznek Alexander Technika oktatást az alkalmazottak számára céges kereteken belül.

www.atstudio.hu
Az internet gyorsitása
Az internet gyorsitása
http://www.energix.eoldal.hu/cikkek/savszelesseg-gyorsitasa/gyorsabb

Windows XP a sávszélesség 20%-át fenntartja pl. IP alapú telefonálásra. Ennek a megvalósítását az NT kernel QoS (Quality of Service) Packet Scheduler-je végzi, tehát joggal várhatnánk, hogy amennyiben eltávolítjuk a csomagütemezőt, a fenntartott húsz százaléknyi sávszélesség illetőleg az alapbeállításként ...

www.energix.eoldal.hu
Oldal leírása
szamitogep.wyw.hu: Számítógép katalógus. Használt-új, kézi, asztali számítógépek. Pc, számítógép szervíz. Számítástechnikai szaküzletek, vásárlás, értékesítés. Periféria, billentyűzet, egér, nyomtató, szkenner, joystick.
Gyűjteményünkben 447 válogatott számítógép témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 447 | Várakozó linkek: 12 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 12581