PC tesztek > Számítógép - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: PC tesztek > 12 weboldal. Kategória leírása:

szamitogep.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Tesztek magyarul
Tesztek magyarul
http://www.tesztelo.hu/

LC-Power PRO 906B számítógép-ház teszt a Radikalmodnál. Fujitsu-Siemens Amilo Mini Ui 3520 notebook, CSX Overclocking DDR3 CEC 1333, CSX Overclocking DDR3 ...

www.tesztelo.hu
HOC.hu - hardver tesztek minden mennyiségben
HOC.hu - hardver tesztek minden mennyiségben
http://www.hoc.hu/

A HOC Kft. informatikai oldala, a HOC.hu portál 2002 óta szolgálja ki friss hírekkel és tesztekkel az informatika iránt érdeklődő olvasóit. Hazánk egyik legrégibb informatikai oldalán heti 50 ezer egyedi látogató fordul meg. Oldalunkon több mint 500 hardver teszt, és napi 10-15 friss informatikai hír vár mindenkit. Ennyi ember biztos nem téved, neked is nálunk a helyed!

www.hoc.hu
Asus Eee PC
Asus Eee PC
http://prohardver.hu/teszt/asus_eee_pc_kiprobaltuk_meggyozott/eee_pc_kivulro ...

Úgy tűnik, minden évre jut egy mini PC-s próbálkozás. A tavalyi CeBIT-en mutatkozott be az UMPC (Ultra-Mobile PC). Mi is kipróbáltunk egyet, de nem voltunk elragadtatva tőle, igazából nem tudtuk hova tenni, és túl drágán is adták. Az idei Computexen sokkal érdekesebb koncepcióról lebbentette fel a fátylat az Asus.

prohardver.hu
A4 Tech RF egér
A4 Tech RF egér
http://szamitogep.hu/show/read.php?id=11960

gyre több extrát nyújtanak manapság a PC egerek, íme egy ilyen különlegesség az A4 TECH RFSW-25-ös rádiós egere.

szamitogep.hu
Az LCD mögé bújtatott számítógép
Az LCD mögé bújtatott számítógép
http://prohardver.hu/teszt/cts_lcd_pc_az_lcd_moge_bujtatott_szamitogep/az_lc ...

Néhány éve még azt hittük, a számítógép otthoni szórakoztató központtá lényegül át, az esetleges munka mellett játékra, internetezésre, filmnézésre, zenehallgatásra és még sok minden másra csak ezt fogjuk használni. Azóta kiderült, hogy a játékok gyakran hibáktól hemzsegnek, a legmodernebbek futtatásához pedig állandóan fejleszteni kell gépünket. Internetezni már a mobiltelefontól kezdve szinte mindennel lehet, a DVD-lejátszók nemcsak lejátszanak, hanem fel is vesznek, az mp3-lejátszók a markunkban is elférnek. Az átlagember konzolon játszik, DVD-t néz, mp3-akat hallgat, számítógépét sokszor már csak internetezésre és digitális adatainak rendezésére használja, amihez nem szükséges méregdrága gépet tartani.

prohardver.hu
Nokia N95: telefonból multimédia számítógép
Nokia N95: telefonból multimédia számítógép
http://www.pcdome.hu/cikk/1897/nokia_n95_telefonbol_multimedia_szamitogep

A mobiltelefonok gyártói évről-évre egyre több mindent építenek bele készülékeikbe. Így tesz a Nokia is, mely a közelmúltban egy sajtótájékoztatón mutatta be a jövő év elején megjelenő Nokia N95-öt, melyet multimédia számítógép megjelöléssel illetett. Nézzük, mit is rejt ez a mobiltelefon!

www.pcdome.hu
Új, számítógépes pszichológiai tesztek a HILL-nél
Új, számítógépes pszichológiai tesztek a HILL-nél
http://www.hill.hu/hir2005-05/

A HILL International a közel 15 éve sikerrel alkalmazott hagyományos, azaz tesztlap segítségével kitölthető pszichológiai tesztjei mellett kifejlesztett egy korszerű, számítógépen keresztül kitölthető tesztrendszert is. Az új eszköz bevezetését egy 6 hónapos un. standardizálás előzte meg, amikor a régi és az új tesztet egyaránt megírt jelöltek eredményei, teljesítménye alapján a jellemző átlagértékeket meghatároztuk.

www.hill.hu
ASUS B51 extrém teszt
ASUS B51 extrém teszt
http://tv.pcworld.hu/video/asus-b51-extrem-teszt

Általában mást és máshogy szoktunk tesztelni egy noteszgépen, de néha olyasmit is ki kell próbálni, ami a gép használati körülményeinek szélsőségeit szimulálja...

tv.pcworld.hu
Fujitsu laptopok
Fujitsu laptopok
http://laptopok.net/fujitsu-siemens

Fujitsu laptop vásárlásnak néz elébe? Érdekli, hogy hogyan kell meghozni a jó döntést, kiválasztani a Fujitsu laptopok közül azt, amelyik leginkább illeszkedik az Ön igényeihez? Vagy az elsődleges szempont az, hogy a Fujitsu notebook olcsó legyen? Hasznos tanácsokat olvashat a laptopok.net weboldalon

laptopok.net
Samsung 950p
Samsung 950p
http://szamitogep.hu/show/read.php?id=11993

A Samsung a világ legnagyobb monitorgyártói közé tartozik, íme a SyncMaster 950P 19 colos monitora.

szamitogep.hu
Microsoft Natural Pro billentyűzet
Microsoft Natural Pro billentyűzet
http://www.internews.hu/index.phtml?page=cikk&id=47

Ha még mindig egy hagyományos típusú billentyûzet csücsül elõtted, akkor bíz eljött az idõ a váltásra. A Natural Pro billentyûzet a harmadik verziója a Microsoft ergonómikus billentyûzeteinek, és nagyon úgy tûnik, hogy most már tényleg minden oké rajta.

www.internews.hu
GlobalGame
GlobalGame
http://infotech.globalgame.hu/archivum

GlobalGame. A legfrissebb hírek a nagyvilágból játékkonzol, infotech, mobiltelefon, pda, pna, valamint gps, témakörben, érdekességek, blogok, fórum. A játék csak most kezdődik!

infotech.globalgame.hu
Oldal leírása
szamitogep.wyw.hu: Számítógép katalógus. Használt-új, kézi, asztali számítógépek. Pc, számítógép szervíz. Számítástechnikai szaküzletek, vásárlás, értékesítés. Periféria, billentyűzet, egér, nyomtató, szkenner, joystick.
Gyűjteményünkben 447 válogatott számítógép témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 447 | Várakozó linkek: 12 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 12581