Márkás számítógépek > Számítógép - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Márkás számítógépek > 5 weboldal. Kategória leírása:

szamitogep.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Ibm - Magyarország
Ibm - Magyarország
http://www.ibm.com/hu/

A jövő vállalata formabontó, képes a változásra, felelősségteljesen dönt, fogyasztói bevonásával fejleszt és integrálja működését.

www.ibm.com
Cray
Cray
http://www.cray.com/Home.aspx

Cray Inc., The Supercomputer Company - Providing innovative computing platforms that enable scientists and engineers in academia, government, and industry ...

www.cray.com
Albacomp
Albacomp
http://www.albacomp.hu/

Az Albacomp a hardvergyártó szerepének megtartása mellett a hazai piac egyik legnagyobb rendszerintegrátorává fejlődött, nagy tapasztalatokkal rendelkező tanácsadói üzletágat alakítottunk ki, országos szervizhálózatot hoztunk létre, és az IT számos más területén építettünk ki olyan kompetenciákat, amelynek révén a modern kor követelményeinek megfelelő, összetett informatikai és telekommunikációs rendszereket tervezünk, fejlesztünk, szállítunk, helyezünk üzembe és üzemeltetünk.

www.albacomp.hu
Nec
Nec
http://www.nec.hu/

Személyi számítógépek, szuperszámítógépek, laptopok ...

www.nec.hu
Packard Bell
Packard Bell
http://www.packardbell.hu/

A Packard Bell már több, mint egy évtizede arra törekszik, hogy a technológiai fejlődés előnyeit közelebb hozza a világszerte több milliós fogyasztói táborához. A Packard Bell úttörő volt a PC otthoni használatának elterjesztésében, kiindulva egy barátságtalan, de hasznos irodai eszköz modern világunk nélkülözhetetlen eszközének barátságossá formálásával. A Packard Bell ma elhozza ezt a tapasztalatot, hogy hatással legyen az otthoni elektronikai piacra és precedenst teremtsen a folyamatokra.

www.packardbell.hu
Oldal leírása
szamitogep.wyw.hu: Számítógép katalógus. Használt-új, kézi, asztali számítógépek. Pc, számítógép szervíz. Számítástechnikai szaküzletek, vásárlás, értékesítés. Periféria, billentyűzet, egér, nyomtató, szkenner, joystick.
Gyűjteményünkben 447 válogatott számítógép témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 447 | Várakozó linkek: 12 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 12581